Fasadmålning i Göteborg

Sydväggen bör målas om vart 6e år, annars klarar sig fasaden 10-15 år, men det beror på färg och vart man bor i Sverige. Vi på Nobelius Måleri hjälper privatpersoner och företag med fasadmålning. Kontakta oss för fri offert.

Fasadmålning, Målare, Måleri, Måla fasaden, Göteborg, Hisingen, Mölndal, Västra frölunda, Långedrag

Fasadmålning, vi önskar en fri offert.

Behöver din fasad målas?

Nobelius Måleri utför fasadtvätt, fasadmålning och andra former av utvändig målning åt privatpersoner och företag i området runt Göteborg. Vid fasadmålning är det mycket viktigt att välja rätt färg och att underlaget är i bra skick. Vi gör först en genomgång på plats för bedöma vilken färg som är lämplig, vilket förarbete som krävs och behov av byggställningar eller lift. Vid behov kan även vi även hjälpa dig att välja kulör.

Tänk på helhetsintrycket

För att få ett snyggt helhetsintryck behövs ofta även tilläggsarbete som exempelvis fönsterrenovering och målning av trappräcken. Om grunden är putsad är det lämpligt att ge den en översyn och laga eventuella sprickor samt lägga på ett nytt lager med sockel- eller silikatfärg.

Kostnadsfri offert fast pris

Kontakta oss för en kostnadsfri offert med fast pris på fasadmålningen inklusive tvätt, skrapning av gammal flagnad färg, ställningsarbete och eventuellt tilläggsarbete. Våra målare använder enbart kvalitetsfärg som topp-testats i Folksams färgtest.

  • Fri Offert
  • Fasta Priser
  • Referenskunder