Måleri & Tapetsering i Göteborg

Nobelius måleri har lång erfarenhet av att tapetsering och målning. Våra målare hjälper dig att tapetsera och är väldigt noggranna. Vi har ett brett sortiment av tapeter då vi samarbetar kända tapetleverantörer. Har du egna tapeter så fungerar det i vanligaste fall. Vi hjälper dig att utnyttja ROT-avdraget på ett enkelt sätt. Välkommen till oss för fri. offert och fast pris

Måla & tapetsera, vi önskar en fri offert.

När du vill ha hjälp att måla eller tapetsera i Göteborg

Nobelius Måleri hjälper företag och privatpersoner med målning, tapetsering, fönster- och snickerimålning samt val av kulörer, behöver du  tips på material får du självklart hjälp av våra specialister.

Vi kommer alltid hem till dig och tittar på vad du vill ha gjort. Ring eller maila så bokar vi en tid. På plats pratar vi igenom vad som ska göras. Några dagar senare har du en offert utan kostnad.

  • Fri Offert
  • Fasta priser
  • Referenskunder

Helhetslösning

För renoveringar i privathem eller på företag kan vi erbjuda helhetslösningar där vi utför skyddsarbete, spackling, slipning, målning, tapetsering och design. På så sätt kan du själv slappna av och fokusera på annat som är viktigt medan våra målare sköter arbetet åt dig.

Expertis

Vi har lång erfarenhet och den expertis som behövs för ommålning av exempelvis gammaldags lister, fönster och stuckatur. Med bra förarbete, tålamod, noggrannhet och rätt val av färg blir resultatet så mycket bättre.

Dammskyddsdörr

Vid renovering använder vi en speciell dammskyddsdörr för att förhindra att damm sprider sig i lokalen. Dessutom görs all slipning med sug som samlar upp slipdammet. Utrymmen påverkas inte vid exempelvis målning och renovering av ett rum.

Fri offert

Kontakta oss gärna för att få reda på mer om vilka tjänster och lösningar vi kan erbjuda för just din situation samt en kostnadsfri genomgång och fri offert.