Måleri & Tapetsering i Göteborg

Nobelius Måleri i Göteborg har lång erfarenhet av att tapetsera och måla. Våra erfarna målare är noga med att utföra en tapetsering som alltid ger ett perfekt resultat. Eftersom vi samarbetar med kända tapetleverantörer har vi ett brett sortiment av högkvalitativa tapeter för dig att välja mellan, men har du egna tapeter så fungerar det vanligtvis bra. Vi hjälper dig även att utnyttja ROT-avdraget på ett enkelt sätt. För att ge en så bra kostnad som möjligt på arbetet erbjuder vi alltid fasta priser, kontakta oss så får du en kostnadsfri offert.

Måla & tapetsera, vi önskar en fri offert.

När du vill ha hjälp att måla eller tapetsera i Göteborg

Nobelius Måleri hjälper företag och privatpersoner med målning, tapetsering, fönster- och snickerimålning samt val av kulörer. Vill du ha du tips på material? Våra specialister hjälper dig mer än gärna.

Arbetet börjar med att vi kommer hem till dig och tittar på vad du vill ha gjort och pratar igenom olika lösningar. Kontakta oss här nedan så bokar vi en tid. Några dagar senare har du en offert utan kostnad.

  • Fri Offert
  • Fasta priser
  • Referenskunder

Helhetslösning

För renoveringar i privathem eller på företag kan vi erbjuda helhetslösningar där vi utför skyddsarbete, spackling, slipning, målning, tapetsering och design. På så sätt kan du själv slappna av och fokusera på annat som är viktigt medan våra tapetserare sköter arbetet åt dig.

 

Expertis

Med en lång erfarenhet av branschen har vi den expertis som behövs för ommålning av exempelvis gammaldags lister, fönster och stuckatur. Med bra förarbete, tålamod, noggrannhet och rätt val av färg blir resultatet så mycket bättre.

 

Dammskyddsdörr

Vid renovering använder vi en speciell dammskyddsdörr för att förhindra att damm sprider sig i lokalen. All slipning görs med en sug som samlar upp slipdammet. Utrymmen påverkas inte vid exempelvis målning och renovering av ett rum.

 

Fri offert

Upptäck vilka tjänster och lösningar vi kan erbjuda för just din situation – kontakta oss här ovan för en kostnadsfri genomgång och fri offert.