Måleri Göteborg - ett komplett måleri i 3 e generationen

Hos Nobelius Måleri är du alltid trygg med att du får målare som har gedigen utbildning och lång erfarenhet av yrket. I företaget har målaryrket gått i arv i generationer och vi är stolta över mängden nöjda kunder i Göteborg vi haft förmånen att få hjälpa genom åren. Följ oss i vår vardag på Facebook.

Du kan anlita oss för alla sorts måleri uppdrag i Göteborg, bland annat målning av väggar, tak, fasader; även tapetsering och upphängning av väv. Mer information av våra tjänster hittar du här .men du kan även kontakta oss direkt för att få reda på mer om hur vi utför våra arbeten och vad vi kan hjälpa dig med.

Måleri med erfarna målare erbjuder

In- och utvändig målning, Spackling: vägg/tak, Grov/fin spackling, Fönster/dörr målning, Fasadmålning, Tapetsering,, Vägg, tak, Golvmålning, Nybyggnadsmålning, Ombyggnadsmålning, Underhållsmålning, Plåttaksmålning. Takmålning Tegel/betong.

  • Fri offert
  • Fast Pris
  • Med eller utan rotavdrag

Fördelar med Nobelius Måleri i Göteborg

Du får alltid garanti på våra arbete. Hos Nobelius Måleri är du alltid trygg med att du får målare som har gedigen utbildning och lång erfarenhet av yrket. I företaget har målaryrket gått i arv i generationer och vi är stolta över mängden nöjda kunder i Göteborg vi haft förmånen att få hjälpa genom åren.

Mindre och medelstora uppdrag gör vi i egen regi, större uppdrag tillsammans med samarbetspartners. Vi är ett litet företag som sätter stort värde på kundfokus, personlig service och hög kvalitet på utfört arbete.

Vi tar fullt ansvar för att måleriarbetet utförs på korrekt sätt, med rätt material och inom avtalad tid. Det är viktigt för oss att du som kund ska vara nöjd och därför har vi en nöjd-kund-garanti. Först när du är helt tillfreds med vårt arbete är det helt klart. Självklart lämnar vi även full garanti på att arbetet uppfyller alla krav på hållbarhet och livslängd. Nobelius Måleri är medlem i Måleriföretagen i Sverige AB och allt vårt arbete täcks av en ansvarsförsäkring.

Söker du en målare i Göteborg? Nobelius Måleri AB utför måleriuppdrag i Göteborg med omgivning. Mindre och medelstora uppdrag gör vi i egen regi, större uppdrag tillsammans med partners. Vi är ett litet företag som värdesätter en personlig kontakt med våra kunder.

Måleri Göteborg - Kontakta oss för fri offert och fast pris

Nobelius Måleri - vi hjälper dig förverkliga dina drömmar.

Ansvar och trygghet

Nobelius Måleri AB tar fullt ansvar för att måleriarbetet utförs på korrekt sätt, med rätt material och inom avtalad tid. Det är viktigt för oss att kunden blir nöjd och därför har vi en nöjd-kund-garanti. Först när kunden känner sig trygg och nöjd med utfört arbete är vårt arbete klart. Vi lämnar även full garanti på att arbetet uppfyller krav på hållbarhet och livslängd. Allt arbete täcks av en ansvarsförsäkring. Nobelius Måleri AB är medlem i Måleriföretagarna.

Erfarenhet & Kvalitet

Vi har lång erfarenhet som målare och målaryrket har gått i arv i generationer. Det gör att du kan känna dig trygg när du väljer Nobelius Måleri AB. Vi arbetar aktivt med kvalitetsfrågor för att få så bra resultat som möjlligt och samtidigt hålla en bra arbetsmiljö med liten miljöpåverkan. Vid all fasadmålning använder vi färg som topptestats i Folksams färgtest.

Nöjd-kund-garanti

Det är viktigt för oss att kunden känner sig trygg och nöjd med utfört måleriarbete och först då är vårt arbete klart. Vi lämnar även full garanti på att arbetet uppfyller krav på hållbarhet och livslängd. Allt arbete täcks av en ansvarsförsäkring.

Leverantörer

Nobelius Måleri AB målar enbart med kvalitetsfärg, främst från Alcro och JotunBesök gärna deras websidor för inspiration och hjälp med att välja kulör.

Välkommen att kontakta oss!

 

Måleri Göteborg och uppdrag geografiskt i;

Vårt Måleri arbetar främst med uppdrag i; Göteborg, Mölndal, Hisingen,Torslanda, Kungälv, Västra Frölunda, Billdal, Kullavik, Hovås, Askim, Särö, Mölnlycke, Härryda, Stenungssund, Jörlanda, Kode, Nödinge, Surte, Ale, Lerum, Floda, Gråbo, Partille, Sävedalen.

Välkomna till oss, ett måleri med målare att lita på

Ring oss! 031 - 40 15 64