Tredje generationens målerifirma i Göteborg

Hos Nobelius Måleri kan du alltid känna dig trygg med målare som har gedigen utbildning och lång erfarenhet av yrket. Inom företaget har målaryrket gått i arv i generation efter generation, och vi är stolta över mängden nöjda kunder i Göteborg som vi haft förmånen att få hjälpa genom åren. Du är varmt välkommen att följa oss i vår vardag på Facebook.

Till oss kan du vända dig för alla olika typer av måleriuppdrag i Göteborg såsom målning av väggar, takmålning och fasadmålning samt fönstermålning. Genom att måla om dina gamla fönster blir de snabbt och enkelt som nya! Vi utför även fönstertapetsering och upphängning av väv.

Mer information av våra tjänster hittar du här nedan, men du är även välkommen att kontakta oss direkt för att få reda på mer om hur vi utför våra arbeten och hur vi kan hjälpa just dig.

Måleri med erfarna målare erbjuder

In- och utvändig målning, Spackling: vägg/tak, Grov/fin spackling, Fönster/dörr målning, Fasadmålning, Tapetsering,, Vägg, tak, Golvmålning, Nybyggnadsmålning, Ombyggnadsmålning, Underhållsmålning, Plåttaksmålning. Takmålning Tegel/betong.

  • Fri offert
  • Fast Pris
  • Med eller utan rotavdrag

Fördelar med Nobelius Måleri i Göteborg

Med Nobelius Måleri får du får alltid garanti på utfört arbete. Med oss kan du känna dig trygg med att det är målare med gedigen utbildning och lång erfarenhet av yrket som kommer till dig. 


Mindre och medelstora uppdrag utför vi i egen regi medan större uppdrag utförs tillsammans med samarbetspartners. Vi är ett litet företag som sätter stort värde på kundfokus, personlig service och hög kvalitet på utfört arbete. Allt arbete utförs till en fast kostnad.


Som måleriföretag tar vi tar fullt ansvar för att måleriarbetet utförs på korrekt sätt, med rätt material och inom avtalad tid. Det är viktigt för oss att du som kund ska vara nöjd, det är därför som vi har en nöjd kund-garanti. Det är först när du är helt tillfreds med vårt arbete som vi anser det vara klart. Självklart lämnar vi även full garanti på att arbetet uppfyller alla krav på hållbarhet och livslängd. Nobelius Måleri är medlem i Måleriföretagen i Sverige AB och allt vårt arbete täcks av en ansvarsförsäkring.

 

Upptäck vad vi kan göra för er – kontakta oss här nedan idag.

Nobelius Måleri - vi hjälper dig förverkliga dina drömmar.

Ansvar och trygghet

Nobelius Måleri AB tar fullt ansvar för att måleriarbetet utförs på korrekt sätt, med rätt material och inom avtalad tid. Det är viktigt för oss att kunden blir nöjd och därför har vi en nöjd-kund-garanti. Först när kunden känner sig trygg och nöjd med utfört arbete är vårt arbete klart. Vi lämnar även full garanti på att arbetet uppfyller krav på hållbarhet och livslängd. Allt arbete täcks av en ansvarsförsäkring. Nobelius Måleri AB är medlem i Måleriföretagarna.

Erfarenhet & Kvalitet

Vi har lång erfarenhet som målare och målaryrket har gått i arv i generationer. Det gör att du kan känna dig trygg när du väljer Nobelius Måleri AB. Vi arbetar aktivt med kvalitetsfrågor för att få så bra resultat som möjlligt och samtidigt hålla en bra arbetsmiljö med liten miljöpåverkan. Vid all fasadmålning använder vi färg som topptestats i Folksams färgtest.

Nöjd-kund-garanti

Det är viktigt för oss att kunden känner sig trygg och nöjd med utfört måleriarbete och först då är vårt arbete klart. Vi lämnar även full garanti på att arbetet uppfyller krav på hållbarhet och livslängd. Allt arbete täcks av en ansvarsförsäkring.

Leverantörer

Nobelius Måleri AB målar enbart med kvalitetsfärg, främst från Alcro och JotunBesök gärna deras websidor för inspiration och hjälp med att välja kulör.

Välkommen att kontakta oss!

 

Måleri Göteborg och uppdrag geografiskt i;

Vårt Måleri arbetar främst med uppdrag i; Göteborg, Mölndal, Hisingen,Torslanda, Kungälv, Västra Frölunda, Billdal, Kullavik, Hovås, Askim, Särö, Mölnlycke, Härryda, Stenungssund, Jörlanda, Kode, Nödinge, Surte, Ale, Lerum, Floda, Gråbo, Partille, Sävedalen.

Välkomna till oss, ett måleri med målare att lita på

Ring oss! 031 - 40 15 64