Takrenovering i Göteborg, Malmö & Stockholm

Välkommen till Nobelius Måleri, funderar du över ditt tak, behöver det bytas eller räcker det med en rengöring och en ytbehandling eller målning. Våra målare har lång erfarenhet av att måla tegelpannor, betongpannor och tegeltak. Boka en kostnadsfri rådgivning redan idag. Gammalt tak blir som nytt.

Besiktning, Takrengöring & Takmålning utföres av expert.

Behöver ditt tak förnyas?

Vi tvättar bort alger och mossa samt målar dina gamla takpannor i tegel eller betong så att de blir som nya igen. Taket kommer lyfta helhetsintrycket av ditt hus och samtidigt skydda bättre mot väder och vind. Vi åtgärdar även plåttak, papptak samt tak i eternit.

Vi finns i Göteborg , Malmö & Stockholm, välkomna.

Takrenovering - Kontakta oss för fri offert och fast pris

Vi säkrar livslängden på ert tak, fastigheten skyddas i många år framåt. Vi erbjuder kostnadsfritt besök, besiktning och fri offert.

Takrengörning

Har mossa samt lav har fått fäste, behöver du rengöra takpannorna och förlänga livslängden på ditt tak. Nobelius måleri genomför taktvätt med högtrycksutrustning och vatten, vi använder enbart miljövänliga medel. Det kan räcka med att endast rengöra taket. Har du ett tak som är 20 år eller äldre, rekommenderar vi alltid att taket ytbehandlas och målas för ökad livslängd

Takbehandling

Nobelius Måleri tvättar och ytbehandlar tak för att förlänga livslängden samt förhindra att mossa och alger. När taket är rengjort behandlas det med en vätska som är speciellt framtagen och som skyddar mot mossa och alger. Här finns sedan möjligheten att antingen impregnera eller måla taket för extra skydd.

 

Takmålning

Vi på Nobelius Måleri ger nytt liv åt gamla takpannor. Vi rengör, förseglar och målar takpannorna med en speciell metod. Färgen är framtagen för Västkustens tuffa klimat och är vattenbaserad, självklart är färgen miljövänlig. Vi börjar alltid med att tvätta och rengöra takpannorna med rent vatten, steg 2 är att försegla takpannan innan den slutligen målas. Tänk på att du har chans att byta färg på taket, det kan förändra och öka värdet på huset – fastigheten. När allt är klart har du ett tak som står emot fukt och smuts.