Partners som vi jobbar med

Det är med stolthet vi kan rekomendera följande företag som partners, vi ser dem som etablerade och seriösa. Det allas trygghet att anlita en duktig och utbildad hantverkare. Vi på Nobelius måleri säkrar att våra målare lämnar ett väl utfört arbete.

Låsproffsen

Vi har sedan många år jobbat nära Låsproffsen, behövs det en låssmed så skickar alltid Låsproffsen som är trevliga och gör snygga jobb. Låsproffsen i Göteborg AB jobbar med allt ifrån låsmontering till avancerade låsscheman för komplexa byggen. Tillgängliga dygnet runt, alla dagar i året.

Till låsproffsen

Nobelius Måleri AB
Ruskvädersgatan 8
418 34 Göteborg

Öppettider

Måndag 07:00 - 18:00

Tisdag 07:00 - 18:00

Onsdag 07:00 - 18:00

Torsdag 07:00 - 18:00

Fredag 07:00 - 18:00

Lördag Stängt

Söndag Stängt

Vårt måleri arbetar mest i stor Göteborg och du har säkert sett eller hört talas om vårt måleri eller våra målare. Våra målare arbetar främst med uppdrag i; Göteborg, Mölndal, Hisingen,Torslanda, Kungälv, Västra Frölunda, Billdal, Kullavik, Hovås, Askim, Särö, Mölnlycke, Härryda, Stenungssund, Jörlanda, Kode, Nödinge, Surte, Ale, Lerum, Floda, Gråbo, Partille, Sävedalen. Välkomna till oss, ett måleri med målare att lita på.

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Nobelius Måleri AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Nobelius Måleri AB