Vi erbjuder följande tjänster till fast pris

Renovera | Nobelius

Renovera

Piffa upp ditt gamla hem eller renovera den lägenhet du ska flytta till, vi utför både små såväl som stora renoveringar. Från badrum och wc till kök, för oss är det en självklarhet att efterlämna ett resultat som förverkligar dina drömmar.

Yttre och inre underhåll | Nobelius

Yttre och inre underhåll

Underhåll av fastighet är en av de viktigaste delarna i en bostadsrättsförenings verksamhet. Blir det löpande underhållet eftersatt kommer fastigheten så småningom att förfalla. Vi utför allt från små, akuta ärenden till kontinuerlig service med löpande avtal.

Fasadmålning | Nobelius

Fasadmålning

En bra fasadmålning ökar både husets livslängd samtidigt som dess intryck förändras till det bättre. Vi utför fasadmålningar till ett bra pris i Göteborg åt både privatpersoner och företag, och vi hjälper mer än gärna till att välja kulör.

Fönstermålning | Nobelius

Fönstermålning

Vi erbjuder helhetslösningar inom fönstermålning i Göteborg, från slipning och målning till skyddsarbete. Som experter på äldre fönster är vi det självklara valet när du har fönster som du vill måla om för att bibehålla deras skönhet och funktion.

Måla och tapetsera | Nobelius

Måla & Tapetsera

Våra välutbildade och erfarna målare utför målning och tapetsering i Göteborg till en låg kostnad. Oavsett om du vill tapetsera en fondvägg i köket eller måla om hela lägenheten erbjuder vi ett bra sortiment av både färg och tapeter.

Takrenovering | Nobelius

Takrenovering

Vill du måla om taket, rengöra det, eller byta ut det helt? Då har vi rätt lösning för dig. Vi utför arbeten åt både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vår personal har lång erfarenhet av samtliga typer av uppdrag.

Industrimålning | Nobelius

Industrimålning

Med lång erfarenhet av industrimålning i Göteborg utför vi uppdrag som omfattar allt från renovering till nyproduktion, både in- och utvändigt. Vi kan det mesta när det kommer till specialmålningar åt verkstads- och livsindustrin. Vi ger alltid fri offert.

Epoximålning | Nobelius

Epoximålning

En epoximålning ger ett oerhört slitstarkt golv som står emot dagliga påfrestningar år efter år. Vår personal har lång erfarenhet av epoximålning i Göteborg och vet vad som krävs för att efterlämna ett resultat som håller.

Plåttaksmålning | Nobelius

Plåttaksmålning

Plåttak är enormt utsatta för väder och vind, vilket gör det viktigt att hålla efter taket innan plåten tar skada. Våra välutbildade målare utför plåttaksmålning i Göteborg där vi anpassar både förarbetet som färgen efter det aktuella skicket på plåten.

Vad som ingår vid målningsarbeten

INOMHUS

Vilken kulör du har på väggarna är av stor betydelse. Med rätt knep kan ett litet rum verka större och tvärtom. En korrekt målad vägg är dessutom både tålig och lätt att hålla ren.

Innan våra målare kan börja måla krävs det en hel del förarbete för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt.

 • Golv och möbler täcks med skyddsfilm.
 • Lös färg skrapas bort. Grova ojämnhetet slipas.
 • Ytan tvättas med målartvätt och eftertorkas med vatten.
 • Resterande ojämnheter spacklas och slipas bort.
 • Vid behov grundmålning.
 • En till två strykningar.

Förutom måleri erbjuder vi även tapetsering i Göteborg, både för dig som vill tapetsera om lägenheten eller villan såväl som du som företag som önskar göra om fikarummet. Om ni vänder er till oss som bostadsrättsförening för att tapetsera om samtliga lägenheter kan ni känna er trygga med det faktum att vi har både lång erfarenhet såväl som nöjd kund-garanti.

UTOMHUS

Om en äldre fasad ska målas om är det till stor fördel om du kan ta reda på vilken typ av färg som använts tidigare. Det ger alltid bäst resultat.

Vi utför fasadmålning i följande steg:

 • Färg som sitter löst skrapas.
 • Ohyvlade ytor borstas med stålborste.
 • Dåliga plankor byts ut.
 • Fasaden tvättas och sköljs noggrant med rent vatten.
 • Vid behov oljas eller grundmålas ytan.
 • Små hål eller sprickor tätas.
 • Fasaden målas 1-3 ggr.

Vad gäller övriga arbeten utomhus är ni varmt välkomna att vända er till oss för uppdrag som omfattar industrimålning, takrenovering, epoximålning samt plåttaksmålning. Vi har även omfattande erfarenhet av att rengöra tegelpannor och måla betongpannor. Vi lämnar mer än gärna referenser om så önskas.

Fasta priser – fria offerter

Oavsett vilka inomhus- eller utomhusarbeten ni är i behov av i Göteborg, både som privatperson såväl som bostadsrättsförening och företag, kan ni känna er trygga med att vända er till oss. Vi erbjuder fasta priser och kostnadsfria offerter, och som tredje generationen som har hand om företaget har vi garanterat den erfarenhet som krävs för att utföra arbeten av hög kvalitet. Vill du veta mer om de tjänster vi erbjuder? Via menyn här ovan kan du läsa mer ingående om varje arbetsområde.
Upptäck vad vi kan göra för dig – kontakta oss idag!

Nobelius Måleri AB
Ruskvädersgatan 8
418 34 Göteborg

Öppettider

Måndag 07:00 - 18:00

Tisdag 07:00 - 18:00

Onsdag 07:00 - 18:00

Torsdag 07:00 - 18:00

Fredag 07:00 - 18:00

Lördag Stängt

Söndag Stängt

Vårt måleri arbetar mest i stor Göteborg och du har säkert sett eller hört talas om vårt måleri eller våra målare. Våra målare arbetar främst med uppdrag i; Göteborg, Mölndal, Hisingen,Torslanda, Kungälv, Västra Frölunda, Billdal, Kullavik, Hovås, Askim, Särö, Mölnlycke, Härryda, Stenungssund, Jörlanda, Kode, Nödinge, Surte, Ale, Lerum, Floda, Gråbo, Partille, Sävedalen. Välkomna till oss, ett måleri med målare att lita på.

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Nobelius Måleri AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Nobelius Måleri AB