Fasadmålning i göteborg

Fasaden på ett hus är hårt utsatt för solljus, vind och temperaturväxlingar. Dessa dagliga påfrestningar gör att fasaden regelbundet måste målas om för att huset ska bibehållas i ett bra skick. Sydväggen på ett hus bör målas om vart 6e år, övrig fasad klarar sig upp till 10-15 år. Detta beror dock självfallet på färg och vart man bor i Sverige. Vi på Nobelius Måleri hjälper både privatpersoner och företag med kvalitativ fasadmålning och husmålning i Göteborg. Du är varmt välkommen att kontakta oss för fri offert.

Kontakta oss

Oavsett vilka inomhus- eller utomhusarbeten ni är i behov av i Göteborg, både som privatperson såväl som bostadsrättsförening och företag, kan ni känna er trygga med att vända er till oss.

Telefon: 0708-101305

Kontakta oss för fri offert

Behöver din fasad målas?

Nobelius Måleris målare utför fasadtvätt, fasadmålning och andra former av utvändig målning åt privatpersoner och företag i området runt Göteborg. Vid fasadmålning är det oerhört viktigt att välja rätt färg samt att underlaget är i bra skick. Vi utför först en genomgång på plats för att bedöma vilken färg som är lämplig, vilket förarbete som krävs samt behov av byggställningar eller lift. Konditionen på husfasaden samt det befintliga färgskiktet kräver olika typer av förarbete och färgsystem. Om du vill hjälper vi dig mer än gärna att välja kulör.

Tänk på helhetsintrycket

För att få ett snyggt helhetsintryck krävs det ofta tilläggsarbete som exempelvis fönsterrenovering och målning av trappräcken. Om grunden är putsad är det lämpligt att ge den en översyn och laga eventuella sprickor samt lägga på ett nytt lager med sockel- eller silikatfärg.

Kostnadsfri offert fast pris

Kontakta oss för en kostnadsfri offert med fast pris på fasadmålningen som inkluderar tvätt, skrapning av gammal flagnad färg, ställningsarbete och eventuellt tilläggsarbete. Våra erfarna och välutbildade målare, som enbart använder kvalitetsfärg som topp-testats i Folksams färgtest, vet vad som krävs för att slutresultatet ska bli perfekt.

Nobelius Måleri AB
Ruskvädersgatan 8
418 34 Göteborg

Öppettider

Måndag 07:00 - 18:00

Tisdag 07:00 - 18:00

Onsdag 07:00 - 18:00

Torsdag 07:00 - 18:00

Fredag 07:00 - 18:00

Lördag Stängt

Söndag Stängt

Vårt måleri arbetar mest i stor Göteborg och du har säkert sett eller hört talas om vårt måleri eller våra målare. Våra målare arbetar främst med uppdrag i; Göteborg, Mölndal, Hisingen,Torslanda, Kungälv, Västra Frölunda, Billdal, Kullavik, Hovås, Askim, Särö, Mölnlycke, Härryda, Stenungssund, Jörlanda, Kode, Nödinge, Surte, Ale, Lerum, Floda, Gråbo, Partille, Sävedalen. Välkomna till oss, ett måleri med målare att lita på.

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Nobelius Måleri AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Nobelius Måleri AB