Plåttaksmålning

Välkommen till Nobelius Måleri, din pålitliga målarfirma som utför allt inom måleriarbeten och tapetsering vid nybyggnation och renovering kring Göteborg. Våra duktiga målare utför såväl små som stora och kvalificerade måleriarbeten åt bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. Nobelius Måleri jobbar med nöjd kund garanti då det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du anlitar målare, hör gärna av dig för referenser! Anlita oss om du är i behov av hjälp med målning eller tapetsering.

Kontakta oss

Oavsett vilka inomhus- eller utomhusarbeten ni är i behov av i Göteborg, både som privatperson såväl som bostadsrättsförening och företag, kan ni känna er trygga med att vända er till oss.

Telefon: 0708-101305

Kontakta oss för fri offert

Kostnadsfri inspektion av ditt plåttak

Målarfirma i Göteborg med omnejd

Nobelius Måleri har lång erfarenhet av att måla om och renovera plåttak. Vi ser till att arbetet utförs på korrekt sätt för ett perfekt resultat. Vi gör en gratis inspektion av ditt tak och lämnar därefter en kostnadsfri offert. Från oss kan du räkna med ett riktigt bra arbete till en rimlig kostnad.

Börjar ditt plåttak bli slitet?

Takplåt är hårt utsatt för väder, temperaturväxlingar och solljus. Om färgskiktet är slitet måste taket målas om innan plåten tar skada. Takmålning av plåttak och plåtfasader kräver god kännedom om underlaget. Äldre plåttak består ofta av galvad stålplåt som har platsmålats tidigare. Sedan början av 80-talet är tak- och väggplåt i regel fabrikslackerad.

Viktigt att välja rätt metod vid takmålning

Konditionen på plåten samt typ av befintligt färgskikt kräver olika typer av förarbete och färgsystem. Det finns ett flertal färgtyper som används av stålverken vid lackning, och det är viktigt att beläggningen kan definieras, för att kunna välja rätt målningssystem vid ommålning. Målningen kräver också ett mycket noggrant förarbete för att resultatet ska bli perfekt – våra målare vet vad som krävs.

Plåttaksmålning med 10 års garanti

Taket är husets mest utsatta del är det viktigt att färg och utförande håller bästa kvalitet. För säkra vårt hantverket och för att nå bästa resultat använder vi oss av Noxyde när vi målar plåttak. Vi på Nobelius Måleri anser att förberedelsen inför målning är lika viktigt som att förseglar och säkrar plåttaket, viktigt att gammal färg, rost och föroreningar tas bort för att försäkra sig om ett väl utfört arbete. Vi lämnar alltid 10 års garanti på tak som vi behandlar med superhögtryck och Noxyde. Välkommen för fri offert.

Kontakta oss för en gratis inspektion och genomgång på plats samt kostnadsfri offert! Ring oss på telefonnummer 031-40 15 64 eller skicka ett meddelande till oss.

Vi finns i Göteborg , Malmö & Stockholm, välkomna.

Nobelius Måleri AB
Ruskvädersgatan 8
418 34 Göteborg

Öppettider

Måndag 07:00 - 18:00

Tisdag 07:00 - 18:00

Onsdag 07:00 - 18:00

Torsdag 07:00 - 18:00

Fredag 07:00 - 18:00

Lördag Stängt

Söndag Stängt

Vårt måleri arbetar mest i stor Göteborg och du har säkert sett eller hört talas om vårt måleri eller våra målare. Våra målare arbetar främst med uppdrag i; Göteborg, Mölndal, Hisingen,Torslanda, Kungälv, Västra Frölunda, Billdal, Kullavik, Hovås, Askim, Särö, Mölnlycke, Härryda, Stenungssund, Jörlanda, Kode, Nödinge, Surte, Ale, Lerum, Floda, Gråbo, Partille, Sävedalen. Välkomna till oss, ett måleri med målare att lita på.

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Nobelius Måleri AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Nobelius Måleri AB