Fönstermålning Göteborg - Gamla fönster blir som nya

För renoveringar i privathem eller på företag kan vi på Nobelius Måleri erbjuda helhetslösningar med samarbetspartners där vi utför skyddsarbete, spackling, slipning, målning, tapetsering och design. Vi är experter på äldre snickerier, stuckatur och fönsterrenovering. Att göra ett bra förarbete, ha tålamod, vara noggrann och välja rätt färg ger ett slutresultat av högsta kvalitet. Med lång erfarenhet och varsam hand ser Nobelius Måleri till att återställa dina fönster, snickerier och därmed ditt hus till sin rätta glans.
Fönster är svårt utsatta för väder, vind och temperaturväxlingar i det svenska klimatet och det är viktigt med ordentligt underhåll innan stommen tar skada. Istället för att byta ut gamla, slitna fönster finns det ofta skönhet och funktion i dem som är värd att återställa. Det hjälper Nobelius Måleri dig med.
Kontakta oss gärna för mer information om skräddarsydda lösningar just dig samt en kostnadsfri genomgång och offert.

Se några av våra referensarbeten.

Kontakta oss

Oavsett vilka inomhus- eller utomhusarbeten ni är i behov av i Göteborg, både som privatperson såväl som bostadsrättsförening och företag, kan ni känna er trygga med att vända er till oss.

Kontakta oss för fri offert

Vi ger dig fri offert och ett fast pris

Fri offert

Fast Pris

Referenskunder

Nobelius Måleri AB
Ruskvädersgatan 8
418 34 Göteborg

Öppettider

Måndag 07:00 - 18:00

Tisdag 07:00 - 18:00

Onsdag 07:00 - 18:00

Torsdag 07:00 - 18:00

Fredag 07:00 - 18:00

Lördag Stängt

Söndag Stängt

Vårt måleri arbetar mest i stor Göteborg och du har säkert sett eller hört talas om vårt måleri eller våra målare. Våra målare arbetar främst med uppdrag i; Göteborg, Mölndal, Hisingen,Torslanda, Kungälv, Västra Frölunda, Billdal, Kullavik, Hovås, Askim, Särö, Mölnlycke, Härryda, Stenungssund, Jörlanda, Kode, Nödinge, Surte, Ale, Lerum, Floda, Gråbo, Partille, Sävedalen. Välkomna till oss, ett måleri med målare att lita på.