Målning och tapetsering

Funderar du på att anlita en målare i Göteborgstrakten? Nobelius Måleri i Göteborg är en tredje generationens målarfirma. Här erbjuder vi alltid fasta priser. Vi hjälper dig med målning, tapetsering, fönster- och snickerimålning och val av kulörer. Hos Nobelius Måleri kan du alltid känna dig trygg med målare som har gedigen utbildning och lång erfarenhet. Inom företaget har målaryrket gått i arv. Bland mängden nöjda kunder i Göteborg med omnejd som vi haft förmånen att få hjälpa genom åren finns både privatpersoner och företag. Vill du ha du tips på material? Våra specialister hjälper dig mer än gärna. Vi hjälper dig även att utnyttja ROT-avdraget på ett enkelt sätt. Tveka inte att höra av dig.


Till oss kan du vända dig för alla olika typer av måleriuppdrag i Göteborg såsom målning av väggar, takmålning och fasadmålning samt fönstermålning. Genom att måla om dina gamla fönster blir de snabbt och enkelt som nya! Vi utför även fönstertapetsering och upphängning av väv. Mer information av våra tjänster hittar du här nedan, men du är även välkommen att kontakta oss direkt för att få reda på mer om hur vi utför våra arbeten och hur vi kan hjälpa just dig.

Erfarna Målare

Funderar du på att anlita en målare i Göteborgstrakten? Nobelius Måleri i Göteborg är en tredje generationens målarfirma. Här erbjuder vi alltid fasta priser.Vi hjälper dig med målning, tapetsering, fönster- och snickerimålning och val av kulörer. 

Hos Nobelius Måleri kan du alltid känna dig trygg med målare som har gedigen utbildning och lång erfarenhet. Inom företaget har målaryrket gått i arv. Bland mängden nöjda kunder i Göteborg med omnejd som vi haft förmånen att få hjälpa genom åren finns både privatpersoner och företag.

Vill du ha du tips på material? Våra specialister hjälper dig mer än gärna. Vi hjälper dig även att utnyttja ROT-avdraget på ett enkelt sätt. Tveka inte att höra av dig.

Måleri – grundligt & genuint arbete

Med en lång erfarenhet av branschen har vi den expertis som behövs för ommålning av exempelvis gammaldags lister, fönster och stuckatur. Med bra förarbete, tålamod, noggrannhet och rätt val av färg blir resultatet så mycket bättre.

Vi har målare till alla typer av uppdrag i Göteborg, som målning av väggar, takmålning, fasadmålning och fönstermålning. Genom att måla om dina gamla fönster blir de snabbt och enkelt som nya. Vi utför även fönstertapetsering och upphängning av väv.

Nobelius Måleri AB målar enbart med kvalitetsfärg, främst från Alcro och Jotun. Besök gärna deras webbplatser för inspiration och hjälp med att välja kulör. Följ oss gärna i vår vardag på Facebook.

En städad helhetslösning

För renoveringar i privathem eller på företag kan vi erbjuda helhetslösningar där vi utför skyddsarbete, spackling, slipning, målning, tapetsering och design.

Under arbetet använder vi en speciell dammskyddsdörr för att förhindra att damm sprider sig i lokalen. All slipning görs med en sug som samlar upp slipdammet. Det innebär att andra utrymmen

inte påverkas vid exempelvis målning och renovering av ett rum.

Slappna av och fokusera på annat som är viktigt medan våra tapetserare sköter arbetet åt dig.

Ta första steget idag

Titta närmare på våra tjänster och kontakta oss så bokar vi en tid. Arbetet börjar med att vi kommer hem till dig och tittar på vad du vill ha gjort och pratar igenom olika lösningar. Några dagar senare får du en offert, utan kostnad.

Alltid garanti på utfört arbete

Kundfokus & personlig service

Nöjd-kund-garanti

Fördelar med Nobelius Måleri i Göteborg

Med Nobelius Måleri får du får alltid garanti på utfört arbete. Med oss kan du känna dig trygg med att det är målare med gedigen utbildning och lång erfarenhet av yrket som kommer till dig. Mindre och medelstora uppdrag utför vi i egen regi medan större uppdrag utförs tillsammans med samarbetspartners. Vi är ett litet företag som sätter stort värde på kundfokus, personlig service och hög kvalitet på utfört arbete. Allt arbete utförs till en fast kostnad.

Som måleriföretag tar vi tar fullt ansvar för att måleriarbetet utförs på korrekt sätt, med rätt material och inom avtalad tid. Det är viktigt för oss att du som kund ska vara nöjd, det är därför som vi har en nöjd kund-garanti. Det är först när du är helt tillfreds med vårt arbete som vi anser det vara klart. Självklart lämnar vi även full garanti på att arbetet uppfyller alla krav på hållbarhet och livslängd. Nobelius Måleri är medlem i Måleriföretagen i Sverige AB och allt vårt arbete täcks av en ansvarsförsäkring.

Nobelius Måleri är medlem iMåleriföretagen i Sverige AB och allt vårt arbete täcks av en ansvarsförsäkring.

In- och utvändig målning • Spackling: vägg/tak • Grov/fin spackling • Fönster/dörr målning • Fasadmålning • Tapetsering • Väggmålning • Takmålning • Golvmålning • Nybyggnadsmålning • Ombyggnadsmålning • Underhållsmålning • Plåttaksmålning • Takmålning tegel/betong

Nobelius Måleri - vi hjälper dig förverkliga dina drömmar.

Ansvar och trygghet

Nobelius Måleri AB tar fullt ansvar för att måleriarbetet utförs på korrekt sätt, med rätt material och inom avtalad tid. Det är viktigt för oss att kunden blir nöjd och därför har vi en nöjd-kund-garanti. Först när kunden känner sig trygg och nöjd med utfört arbete är vårt arbete klart. Vi lämnar även full garanti på att arbetet uppfyller krav på hållbarhet och livslängd. Allt arbete täcks av en ansvarsförsäkring. Nobelius Måleri AB är medlem i Måleriföretagarna.

Erfarenhet & Kvalitet

Vi har lång erfarenhet som målare och målaryrket har gått i arv i generationer. Det gör att du kan känna dig trygg när du väljer Nobelius Måleri AB. Vi arbetar aktivt med kvalitetsfrågor för att få så bra resultat som möjlligt och samtidigt hålla en bra arbetsmiljö med liten miljöpåverkan. Vid all fasadmålning använder vi färg som topptestats i Folksams färgtest.

Nöjd-kund-garanti

Det är viktigt för oss att kunden känner sig trygg och nöjd med utfört måleriarbete och först då är vårt arbete klart. Vi lämnar även full garanti på att arbetet uppfyller krav på hållbarhet och livslängd. Allt arbete täcks av en ansvarsförsäkring.

Leverantörer

Nobelius Måleri AB målar enbart med kvalitetsfärg, främst från Alcro och Jotun. Besök gärna deras websidor för inspiration och hjälp med att välja kulör.
Välkommen att kontakta oss!

Måleri Göteborg och uppdrag geografiskt i;

Vårt Måleri arbetar främst med uppdrag i; Göteborg, Mölndal, Hisingen,Torslanda, Kungälv, Västra Frölunda, Billdal, Kullavik, Hovås, Askim, Särö, Mölnlycke, Härryda, Stenungssund, Jörlanda, Kode, Nödinge, Surte, Ale, Lerum, Floda, Gråbo, Partille, Sävedalen.
Välkomna till oss, ett måleri med målare att lita på

Nobelius Måleri AB
Ruskvädersgatan 8
418 34 Göteborg

Öppettider

Måndag 07:00 - 18:00

Tisdag 07:00 - 18:00

Onsdag 07:00 - 18:00

Torsdag 07:00 - 18:00

Fredag 07:00 - 18:00

Lördag Stängt

Söndag Stängt

Vårt måleri arbetar mest i stor Göteborg och du har säkert sett eller hört talas om vårt måleri eller våra målare. Våra målare arbetar främst med uppdrag i; Göteborg, Mölndal, Hisingen,Torslanda, Kungälv, Västra Frölunda, Billdal, Kullavik, Hovås, Askim, Särö, Mölnlycke, Härryda, Stenungssund, Jörlanda, Kode, Nödinge, Surte, Ale, Lerum, Floda, Gråbo, Partille, Sävedalen. Välkomna till oss, ett måleri med målare att lita på.

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Nobelius Måleri AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Nobelius Måleri AB