Takmålning och takrenovering

Behöver du byta ut ditt tak? Vill du måla om det, eller har du funderat på att rengöra tegelpannorna tillsammans med en ytbehandling? Oavsett vad du än behöver när det kommer till takrenovering i Göteborg har vi på Nobelius Måleri lösningen. Våra målare har lång erfarenhet av att måla tegelpannor, betongpannor och tegeltak. Vi kan självfallet även hjälpa er med målning av plåttak samt försegla betongpannor. Oavsett om du vänder dig till oss som privatperson, bostadsrättsförening, eller som företag kan du vara säker på att vi har både den erfarenhet såväl som den utrustning som behövs för att utföra arbetet. Allt till rätt kostnad. Boka en kostnadsfri rådgivning här nedan idag och låt ditt gamla tak bli som nytt.

Kontakta oss

Oavsett vilka inomhus- eller utomhusarbeten ni är i behov av i Göteborg, både som privatperson såväl som bostadsrättsförening och företag, kan ni känna er trygga med att vända er till oss.

Telefon: 0708-101305

Kontakta oss för fri offert

Besiktning, Takrengöring & Takmålning utföres av expert.

Takrengörning

Har mossa och lav har fått fäste på ditt tegeltak? Vill du rengöra takpannorna och därmed förlänga livslängden på ditt tak? Nobelius Måleri genomför taktvätt med högtrycksutrustning och vatten. Vi använder självfallet enbart miljövänliga medel. Har du ett tak som är 20 år eller äldre rekommenderar vi alltid att taket ytbehandlas och målas för ökad livslängd.

Takbehandling

Nobelius Måleri tvättar och ytbehandlar tak för att förlänga livslängden samt förhindra att mossa och alger tar sitt fäste. När taket är rengjort behandlas det med en vätska som är speciellt framtagen för att skydda mot mossa och alger. Därefter finns sedan möjligheten att antingen impregnera eller måla taket för extra skydd.

Takmålning

Vi på Nobelius Måleri ger nytt liv åt gamla takpannor. Vi både rengör, förseglar samt målar takpannorna med en speciell metod. Färgen är framtagen för Västkustens tuffa klimat och är vattenbaserad, till detta är färgen miljövänlig. Vi börjar alltid med att tvätta och rengöra takpannorna med rent vatten, steg 2 är att försegla takpannan innan takmålningen avslutar arbetet. Tänk på att du har chans att byta färg på taket, något som både kan förändra och öka värdet på huset eller fastigheten. När allt är klart har du ett tak som står emot både fukt och smuts.

Behöver ditt tak förnyas?

Ett fräscht tak lyfter helhetsintrycket av ditt hus samtidigt som det ger ett bättre skydd mot väder och vind. Vi tvättar bort alger och mossa samt målar om dina gamla takpannor i tegel eller betong så att de blir som nya igen. Vi åtgärdar även plåttak, papptak samt tak i eternit.

Vi säkrar livslängden på ert tak, fastigheten skyddas i många år framåt. Vi erbjuder kostnadsfritt besök, besiktning och fri offert.

Vi finns i Göteborg , Malmö & Stockholm, välkomna.

Nobelius Måleri AB
Ruskvädersgatan 8
418 34 Göteborg

Öppettider

Måndag 07:00 - 18:00

Tisdag 07:00 - 18:00

Onsdag 07:00 - 18:00

Torsdag 07:00 - 18:00

Fredag 07:00 - 18:00

Lördag Stängt

Söndag Stängt

Vårt måleri arbetar mest i stor Göteborg och du har säkert sett eller hört talas om vårt måleri eller våra målare. Våra målare arbetar främst med uppdrag i; Göteborg, Mölndal, Hisingen,Torslanda, Kungälv, Västra Frölunda, Billdal, Kullavik, Hovås, Askim, Särö, Mölnlycke, Härryda, Stenungssund, Jörlanda, Kode, Nödinge, Surte, Ale, Lerum, Floda, Gråbo, Partille, Sävedalen. Välkomna till oss, ett måleri med målare att lita på.

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Nobelius Måleri AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Nobelius Måleri AB